Aktuellt

Flicka hänger på staket vid fotbollsplan

Från präst till projektledare och proffs

Bred samling kring utsatta barn i Stadsmissionens julkampanj Under adventshelgen drar Örebro Stadsmission i gång sin årliga julkampanj. I år liksom förra året gör man det med stark draghjälp av flera partners. Bakom kampanjen som kallas ”Varje familj räknas” står både CAB Group, Länsförsäkringar Bergslagen, Svenska Kyrkan, Think Happy Thoughts och Örebro Hockey. Fokus i… Read more »

Man och kvinna håller hand, Örebro Stadsmission

Presentkort inför julen 2022

Nu öppnar vi upp för möjligheten att söka presentkort inför julen 2022. Läs mer om hur du går tillväga om du är en av dem som vill få chansen. Till ansökningsformuläret

Kvinna och barn går genom en tunnel

Lediga tjänster – Navet

Medarbetare Navet Är du intresserad av att arbeta i en organisation som verkar för ett större innanförskap, alla människors lika värde och att ge människor en andra chans? Välkommen till Örebro Stadsmission!Det övergripande syftet med Navet är att bedriva det gemensamt arbetet med stöd, vägledning och ombudsmannaskap i Örebro Stadsmission. Med individen i fokus och… Read more »

Ungdomar spelar spel, Café Deed

Lediga tjänster – Deed

Ungdomsledare Deed Vill du jobba med ungdomar och aktivt bidra till att skapa ett varmare Örebro?Då vill vi prata med dig! Är du intresserad av att arbeta i en organisation som verkar för ett större innanförskap, alla människors lika värde och att ge människor en andra chans? Välkommen till Örebro Stadsmission. Deed är en öppen,… Read more »

Inskrivning vid Matcentralen

Matcentralen tillfälligt stängd

Inskrivning av nya medlemmar i matcentralen är pausad. Information om tidpunkt när vi kan skriva in nya medlemmar kommer publiceras här på hemsidan. Läs mer om matcentralen här

Kvinna packar matkassar, Matcentralen

Matcentralen söker nya medarbetare (2 tjänster)

Har du arbetslivserfarenhet ifrån livsmedelsbutik, god social kompetens och en önskan om att få bidra till ökad social och ekologisk hållbarhet? Då kan du vara den person vi söker!  Genom Matcentralen bidrar Örebro Stadsmission i flera led till ett mer hållbart samhälle som gynnar både människa och miljö. Konkret handlar det om att minska matfattigdomen… Read more »

Inbjudan till årsmöte för Örebro Stadsmission

Till medlemmarna i Örebro stadsmission Kära vänner! Året 2021 tycks ha rusat förbi med alla sina utmaningar och möjligheter. Så mycket har hänt på kort tid att vi nästan själva haft svårt att hänga med. Vi kan ändå konstatera att det var ett bra år för Örebro Stadsmission på många vis. Nu är det snart… Read more »

Matkorg till flyktingar, Örebro Stadsmission

Akut behov av mat, hygienartiklar, blöjor och SIM-kort

I takt med att allt fler flyktingar söker sig till Örebro så intensifierar vi våra insatser för att hjälpa till. Just nu har många flyktingar ett akut behov av mat, hygienartiklar, blöjor och mediciner. Vi söker nu hjälp från samtliga våra församlingar, partners och allmänheten för att samla in medel till det som behövs. Skänk… Read more »

Klimatsmart samarbete

Klimatsmart samspel!

Idag dag slog Matsmart upp portarna till sitt nya klimatsmarta e-handelslager i Örebro. På plats vid invigningen fanns vår verksamhetschef Elin Gert liksom bolagets grundare och VD, Karl Andersson. Inför etableringen i Örebro har Matsmart inlett ett viktigt samarbete med Örebro Stadsmission och vår Matcentral. Tillsammans ska vi minska svinnet och se till så att… Read more »