Lediga tjänster

Vi söker verksamhetsledare till vår verksamhet Café Deed

Vill du också vara med och aktivt bidra till att skapa ett varmare Örebro? Nu har du chansen!

Är du intresserad av att arbeta i en organisation som verkar för ett större innanförskap, alla människors lika värde och att ge människor en andra chans? Är du genuint intresserad av att leda och bidra till människors utveckling och arbetsglädje? Då kanske du är vår nya verksamhetsledare?

Stadsmissionens Café Deed är en kultur- och skaparverkstad där målgruppen är unga mellan 16-21 år. Här står kreativ gemenskap i fokus och vår scen, där spelningar är en återkommande aktivitet, och därmed blir en naturlig mötesplats. Café Deed är en viktig del i Örebro Stadsmissions verksamhet när det gäller både innanförskap och förebyggande arbete för målgruppen.

Uppdraget

Som verksamhetsledare har du ansvaret att leda och fördela arbetet i Cafét. Din viktigaste uppgift är att skapa en trygg mötesplats för unga och skapa förutsättningar för arbetsglädje hos dina medarbetare. Du har personal, budget- och resultatansvar. Vidare ansvarar du för planering av verksamheten, schemaläggning samt uppföljning.

För rollen ser vi att du genom ett tydligt och gott ledarskap arbetar med coachning, uppföljning, konstruktiv feedback, med fokus på att säkerställa rätt utveckling för medarbetarna och att skapa en god atmosfär.

Personlighet

Du har förmågan att kombinera det dagliga arbetet med ett gott ledarskap. Vi ser också att du är prestigelös, en inspiratör och besitter förmågan att bygga en god laganda. Som ledare hos oss på Örebro Stadsmission är det viktigt att du i din roll kan kombinera att vara tydlig när så krävs likväl som du står tillbaka och låter grupp och individ stå i fokus. Du har förmågan att leda genom ett nära ledarskap och genom att skapa en god stämning i ditt team. Som person jobbar du hårt med god struktur och organisationsförmåga för att uppnå de mål och resultatförväntningar vi tillsammans satt upp.

Kompetens

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper och potentiella ledaregenskaper. Har du erfarenhet av att arbeta med målgruppen sedan tidigare ser vi det som en viktig merit. Vi vill att du har akademisk examen gärna inom beteendevetenskap. Goda IT-kunskaper samt mycket god svenska, i både tal och skrift är ett krav.

Anställningen är tillsvidare om 75 %, vi tillämpar provanställning.

Om oss

Vi erbjuder dig en spännande, rolig och utmanande roll i en ung organisation där människan och våra värderingar står i fokus. Här finns goda möjligheter till personlig utveckling och stor arbetsglädje. Tillsammans gör vi skillnad!

Har du frågor, kontakta verksamhets- och kanslichef, Katarina Lindholm, 019-31 31 03. Din ansökan skickar du till katarina.lindholm@orebrostadsmission.se med komplett CV och personligt brev senast 2019-02-05.

Varmt välkommen med din ansökan!