Vilka vi är
Vad vi gör
Hjälp oss: Privatperson
Hjälp oss: Företag
Partners & Vänner
Ett stort tack till alla våra partners & vänner som gör Örebro varmare.
Partners
Våra Partners bidrar med ekonomiskt stöd och har ett nära samarbete med oss.
Läs mer om att bli partner.

Husman lokaler

Husherren, en värd där hyresgästen sätts i centrum. Vi är måna om att allt skall fungera, både invändigt och utvändigt, i våra fastigheter och i Örebro. Därför är vi också med och stöttar Örebro Stadsmission.

Spintr

Spintr är en intranät- och samarbetstjänst för din verksamhet. Vi förenar människor från olika avdelningar och kontor genom en digital arbetsplats. Vi är stolta för vårt partnerskap med Örebro Stadsmission, kan vi även bidra med att förena människor i samhället är det självklarhet för oss.

ÖrebroBostäder AB (ÖBO)

Vi vill att vårt Örebro ska vara bra för alla örebroare. Vara en plats där livsmiljön präglas av att vi alla får chansen att leva ett bra liv och känna trygghet och gemenskap. Oavsett ålder, ursprung eller social tillhörighet. Därför är det naturligt för oss att ge ett bidrag för att ge fler möjlighet att få leva ett gott liv i vårt gemensamma Örebro.

Think Happy Thoughts

Det är mycket som vi kan förbättra när vi gör saker tillsammans och förenar våra styrkor. Det finns också mycket som vi var och en kan göra för att göra skillnad. Som att lyfta blicken och möta människor omkring oss och därmed ge dem respekt och ett existentiellt erkännande. Vi är Think Happy Thoughts, reklambyrån som vill vara med och göra Örebro till en bättre plats att leva, för alla örebroare! Därför arbetar vi för och med Örebro Stadsmission. Hur vill du bidra?

Mercuri Urval

Mercuri Urval är ett av världens ledande Executive Search och Talent Management bolag. Våra kunder ser oss som en trygg och kvalitativ rådgivare. 2017 fyller vi 50 år vår organisation har under åren växt från ett kontor till att i dag vara en organisation med mer än 60 kontor spridda över hela världen som jobbar med över 3500 kunder.
Från vårat lokala kontor i Örebro hjälper vi företag och organisationer i Mellansverige att skapa resultat genom människor.

Delumo

Delumo är ett företag som hjälper andra företag med deras sociala medier och guidar dem rätt bland alla appar, gilla-knappar och virala snackisar. Oavsett vilken bransch eller målgrupp deras kunder har vet de hur man navigerar för att nå det bästa resultatet.

ICA Maxi Stormarknad Universitetet

Vårt motto- en enklare och bättre vardag för våra kunder. Vi vill vara din inspirationskälla, vi erbjuder bra service, enkla matlösningar och en lokal känsla. Miljön och hälsa är jätteviktigt och för oss är det självklart att vi är externt kvalitetscertifierade.

Välkommen att inspireras hos oss!

Sandahl Partners

Ledande inom organisationsutveckling på vetenskaplig grund sedan 1985.

Myrina Invest

Myrina Invest vill gärna vara med och bidra till att den stad vi lever i är en bra plats för alla.
Genom Stadsmissionens dedikerade arbete kan vi genom ett bidrag till dem vara med så att de kan fortsätta sitt fina arbete.

John Ekströms Bygg AB

John Ekströms Bygg AB, för er som tycker om att bo; vi vill att våra hyresgäster ska känna trygghet, omtanke och trivsel.
Vi är glada och stolta att få ha Örebro Stadsmission som hyresgäster, och att få vara deras partner.
Vänföretag
Ett vänföretag till Örebro Stadsmission bidrar med ekonomiskt stöd eller tar emot praktikanter.
Läs mer om att bli vänföretag.
Supporters & Volontärer
Dessa personer är några av de personer som hjälpt oss genom åren och som fotograferades i vår senaste kampanj "Gör Örebro Varmare". Bli gärna en av våra supporters! Visa ditt stöd och följ vårt arbete genom att gilla oss på Facebook.

Om du har några förslag på initiativ eller fokusområden, kontakta oss gärna på
info@orebrostadsmission.se

Bli medlem

Du som delar våra värderingar om ”Alla människors lika värde” kan bli medlem i Örebro Stadsmission. Ett medlemskap kostar 200 kr/år. Som medlem får du information om verksamheten fortlöpande och blir också inbjuden till årsmötet.

Kontakta oss om du är intresserad medlem@orebrostadsmission.se

Valfri pengagåva

Din gåva bidrar till att driva verksamheter och göra insatser för utsatta grupper. Vill du skänka till en speciell verksamhet märker du insättningen med ”Till xxx verksamhet”.

Du kan välja att swisha, eller betala via plusgiro eller bankgiro.

Swish: 123 214 8096
Plusgiro: 90 05 31-5
Bankgiro: 144-0304

Partnerföretag

Som Partner till Örebro Stadsmission bidrar ni under ett år med minst 50 000 kronor till våra verksamheter. Tillsammans hittar vi en samarbetsform som passar er beroende på hur mycket ni vill fördjupa ert sociala engagemang och inspirera era medarbetare.

Som partner ingår dessutom:

Kontakta oss om du är intresserad partnerochvan@orebrostadsmission.se

Vänföretag

Som vänföretag till Örebro Stadsmission bidrar ni under ett år med minst 10 000 kronor till våra verksamheter alternativt tar emot två deltagare från våra verksamheter på praktik under 8 veckor.

Som vänföretag ingår dessutom

Kontakta oss om du är intresserad partnerochvan@orebrostadsmission.se