Partnerföretag

 

 

John Ekströms Bygg AB

John Ekströms Bygg AB, för er som tycker om att bo; vi vill att våra hyresgäster ska känna trygghet, omtanke och trivsel. Vi är glada och stolta att få ha Örebro Stadsmission som hyresgäster, och att få vara deras partner.

 

 

Partner54

Med kvalitet, kompetens och omtanke tar vi hand om er IT-miljö. Vi erbjuder allt från helhetslösningar till separata tjänster inom IT och dokumenthantering utifrån just dina behov och önskemål. Vi kan hjälpa dig med IT-konsultering och strategisk IT-planering. Vi jobbar hela tiden för att vara i framkanten och håller oss ständigt uppdaterade om det senaste inom IT och dokumenthantering. För att kunna erbjuda våra kunder de bästa lösningarna samarbetar vi med några av marknadens ledande aktörer.

 

Sandahl Partners

Ledande inom organisationsutveckling på vetenskaplig grund sedan 1985.

 

Spintr

Spintr är en intranät- och samarbetstjänst för din verksamhet. Vi förenar människor från olika avdelningar och kontor genom en digital arbetsplats. Vi är stolta för vårt partnerskap med Örebro Stadsmission, kan vi även bidra med att förena människor i samhället är det självklarhet för oss.

 

Think Happy Thoughts

Det är mycket som vi kan förbättra när vi gör saker tillsammans och förenar våra styrkor. Det finns också mycket som vi var och en kan göra för att göra skillnad. Som att lyfta blicken och möta människor omkring oss och därmed ge dem respekt och ett existentiellt erkännande. Vi är Think Happy Thoughts, reklambyrån som vill vara med och göra Örebro till en bättre plats att leva, för alla örebroare! Därför arbetar vi för och med Örebro Stadsmission. Hur vill du bidra?

 

ÖrebroBostäder AB (ÖBO)

Vi vill att vårt Örebro ska vara bra för alla örebroare. Vara en plats där livsmiljön präglas av att vi alla får chansen att leva ett bra liv och känna trygghet och gemenskap. Oavsett ålder, ursprung eller social tillhörighet. Därför är det naturligt för oss att ge ett bidrag för att ge fler möjlighet att få leva ett gott liv i vårt gemensamma Örebro.

 

Holmstedt & Partner

Holmstedt & Partner består idag av 10 stycken bolag med olika kompetenser och verksamheter. Allting började med bolaget Holmstedt & Partner Financial AB, och har med tiden utvecklats till ett allt bredare yrkeskunnande. Vi vill finnas med i Örebro Stadsmissions arbete med att hjälpa människor som lever i utsatthet.