2015-klubben

År 2015 bildades Örebro Stadsmission.
2018 drar vi igång 2015-klubben.

Vi hoppas att du vill vara med i gemenskapen!

Örebro Stadsmission är en idéburen organisation med visionen att göra vår stad mänskligare för alla.

I våra (idag) fem verksamheter möter vi människor som lever i en utsatt livssituation lokalt i Örebro. Att motarbeta utanförskap och stärka innanförskapet ger ett hållbarare Örebro för alla.

Genom ett bli “klubbmedlem” i 2015 klubben är du med och stöttar vårt arbete på ett konkret sätt. Medlemsavgiften, 2 015 kronor räcker, bland annat till, att bjuda våra ca 50 deltagare på Porten varm lunch under en dag eller till att erbjuda en varm säng och tak över huvudet under en vecka för tre människor som lever i hemlöshet. Med andra ord – är Du med och stöttar oss lovar vi att med kompetens och professionalitet, förvalta ditt bidrag på bästa sätt så de kommer våra deltagare tillgodo. Örebro Stadsmission är medlem i FRII (Frivilligorganisationernas insamlingsråd) och är därmed kvalitetssäkrade för ett tryggt givande.

När du blir klubbmedlem blir du uppmärksammad på sociala medier och får också din logga uppsatt på en publik tavla. Du kommer också få vårt nyhetsbrev där du kan följa vårt arbete för ett “varmare Örebro”. Fram för allt är du med och gör skillnad.

Kontakta oss om du vill veta mer
partnerochvan@orebrostadsmission.se