Catering som gör gott!

I vårt fina restaurangkök på Vasastrand 7 driver Örebro Stadsmission en cateringverksamhet. Vi tar cateringuppdrag för både små och stora sällskap.
Vår kock, med många års erfarenhet från kända restaurangkök lagar mat med stort hjärta och fina råvaror. Ett samarbete med vår matgrossist Axfood säkerställer råvaror med kvalitet. Behöver ni hjälp med servering, porslin, utleverans med mera? Begär prisuppgift.
Genom att anlita Örebro Stadsmission bidrar ni också till våra övriga verksamheter. Behållningen går oavkortat till vårt arbete för människor som lever i en utsatt livssituation.

Konferens eller fest?

I trevliga lugna lokaler med centralt läge erbjuder vi grupper upp till 20 personer att boka konferens eller fest. Hyr vår matsal/konferensrum/bibliotek en hel- eller halvdag. Konferenspaket inklusive fika och lunch. En konferens hos oss tjänar fler syften. Ni är också med och bidrar till ett varmare Örebro genom att behållningen oavkortat går till Örebro Stadsmissions verksamheter.

Hör av dig för aktuell meny och priser, kontakta oss på:

stadsmissionens_kok@orebrostadsmission.se eller ring: 019-313106

Beställ ditt julbord hos oss

När du beställer från Örebro Stadsmissions Kök & Catering får du en god jul – i dubbel bemärkelse. I priset ingår nämligen, utöver en härlig smakupplevelse, ett mänskligare samhälle. Genom oss äter du gott och gör gott, på en och samma gång! Behållningen går oavkortat till Örebro Stadsmissions olika verksamheter för människor som lever i en utsatt livssituation. 

Här kan du se menyn för vår jullunch eller jultallrik

För beställning av julmat, kontakta oss på:

stadsmissionens_kok@orebrostadsmission.se eller ring: 019-313106