150 000 värmande kronor från ÖHK

Den 6 oktober på fick Fredrik Karlsson, direktor på Örebro Stadsmission, ta emot en check på 150 000 kronor direkt från Örebro Hockeys lagkapten Stefan Warg.

Efter en försäsong där Örebro Hockey valt ut Örebro Stadsmission som exklusiv partner så auktionerades spelarnas tröjor ut till hockeyns nätverk av partners.

– Vi känner en stor tacksamhet mot Örebro Hockey och alla deras partners som hjälper oss att göra Örebro varmare för de mest utsatta. De här pengarna kommer väl till pass när vintern närmar sig och allt fler människor behöver hjälp med tak över huvudet, ett mål mat eller en varm kopp kaffe, säger Fredrik Karlsson, direktor på Örebro Stadsmission.

Även från Örebro Hockeys sida så är man stort nöjda med resultatet.

– Vi är väldigt stolta över det samarbete som vi har med Örebro Stadsmission. Att vi kan vara med och bidra till ett varmare och mer inkluderande Örebro är en viktig del i vår verksamhet. Jag vill även rikta ett stort tack till våra partners som har varit med och bidragit. Tillsammans med vår fantastiska partners är vi en stark kraft som kan vara med och göra skillnad, säger Jonas Almqvist, Kommersiell Chef på Örebro Hockey.