Aktuellt

Kvinna packar matkassar, Matcentralen

Lediga tjänster – Verksamhetsledare Matcentralen 75%

Vill du vara med och minska matfattigdomen i Örebro? Är du intresserad av att arbeta i en organisation som verkar för ett större innanförskap, alla människors lika värde och att ge människor en andra chans? Välkommen till Örebro Stadsmission! Matcentralen är ett socialt matsvinnsprojekt. Till samarbete med ett antal av Örebros mataffärer tar vi tillvara… Read more »

Matkassar på rad
Kvinna ger matkasse till man

Ansökan om stöd julen 2021

Örebro Stadsmission, Immanuelskyrkan, Filadelfiakyrkan och Korskyrkan ger tillsammans möjligheten för barnfamiljer som lever i en svår ekonomiskt utsatt situation att söka presentkort inför julen 2021. Ansökan gör du här fram till 8 december 2021. KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL FORMULÄRET Vi delar inte ut pengar utan presentkort på i huvudsak ICA eller City Örebro. Vi vet inte… Read more »

Man erbjuder kvinna mat, Porten, Örebro Stadsmission

Lediga tjänster – Medarbetare Porten

Är du intresserad av att arbeta i en organisation som verkar för ett större innanförskap, alla människors lika värde och att ge människor en andra chans? Välkommen till Örebro Stadsmission! Porten är en öppen dagverksamhet för människor som lever i utanförskap, som tillexempel hemlöshet och/eller aktivt missbruk. Vi erbjuder våra gäster gemenskap, värme och en… Read more »

Bröd i korg och ett mjölkpaket

Lediga tjänster – Personal till Vinternatt

Är du intresserad av att arbeta i en organisation som verkar för ett större innanförskap, alla människors lika värde och att ge människor en andra chans? Välkommen till Örebro Stadsmission! Vi söker nu personal till Vinternatt som är vårt natthärbärge som finns i syfte att stilla en direkt nöd för utsatta EU-medborgare som vistas i gatumiljö och… Read more »

Kronprinsessan Vcotria besöker Örebro Stadsmission

Kronprinsessparet på besök

Vilken högtidlig dag för oss, då vi den 6 oktober fick ta emot kronprinsessparet för att visa hur vi jobbar för att skapa ett varmare Örebro. På plats fick de möta vår direktor Fredrik Karlsson, besöka Matcentralen liksom sitta ned för att lära mer om Portens verksamhet. Det blev en fin stund, med varma samtal… Read more »

ÖHK överlämnar check på 150000 kr till Örebro Stadsmission

150 000 värmande kronor från ÖHK

Den 6 oktober på fick Fredrik Karlsson, direktor på Örebro Stadsmission, ta emot en check på 150 000 kronor direkt från Örebro Hockeys lagkapten Stefan Warg. Efter en försäsong där Örebro Hockey valt ut Örebro Stadsmission som exklusiv partner så auktionerades spelarnas tröjor ut till hockeyns nätverk av partners. – Vi känner en stor tacksamhet… Read more »

TACK!

… till dig som bidrog till att gilla och sprida vår sommarkampanj. Och allra största tack till dig som också skänkte en summa. Du hjälper oss att hjälpa fler utsatta människor. 

Inskrivning av nattgäst, Vinternatt

Volontärrekrytering

Härbärget Vinternatt behöver fler volontärer! Kan DU avvara några timmar i månaden för att hjälpa människor som lever i en oerhört utsatt livssituation? Härbärget har öppet varje natt 20:00-09:00 från början av november fram till början av april. Vi har behov av volontärer varje dag mellan 7.30 till 10 samt på tisdagar vid inskrivning, kl… Read more »

Bröd i korg och ett mjölkpaket

Lediga tjänster – Personal till Vinternatt

Är du intresserad av att arbeta i en organisation som verkar för ett större innanförskap, alla människors lika värde och att ge människor en andra chans? Välkommen till Örebro Stadsmission!Vi söker nu personal till Vinternatt som är vårt natthärbärge som finns i syfte att stilla en direkt nöd för utsatta EU-medborgare som vistas i gatumiljö och sover… Read more »