Aktuellt

How to Shop For Affordable Papers Rewiews

There are several good reasons for hunting affordable papers rewiews and viewing the purchase price . You may need them for a college-level project which is going to be graded and also you will need to see how they will appear before you purchase them. In addition, they are excellent for people who are at… Read more »

Everything You Want to Know About Term Papers

A term paper is normally a study document, written by undergraduate students within the duration of an academic period. Merriam Webster defines it as”a academic article or written mission, made to commemorate and reward the performance of pupils at a specific term.”

Nu söker vi vikarierande verksamhetsledare till Deed!

Verksamhetsledare Deed 70% (vikariat) Är du intresserad av att arbeta i en organisation som verkar för ett större innanförskap, alla människors lika värde och att ge människor en andra chans? Välkommen till Örebro Stadsmission! Deed är vardagsrummet mitt i city för ungdomar i åldern 16–21 år. Här möts ungdomar från olika stadsdelar med olika kulturella bakgrunder och… Read more »

Nu söker vi personal till Vinternatt!

Personal till Vinternatt Är du intresserad av att arbeta i en organisation som verkar för ett större innanförskap, alla människors lika värde och att ge människor en andra chans? Välkommen till Örebro Stadsmission! Vi söker nu personal till Vinternatt som är vårt natthärbärge som finns i syfte att stilla en direkt nöd för utsatta EU-medborgare som vistas… Read more »

Nu söker vi en ungdomsledare med scenansvar!

Vill du jobba med ungdomar och aktivt bidra till att skapa ett varmare Örebro? Nu har du chansen! Är du intresserad av att arbeta i en organisation som verkar för ett större innanförskap, alla människors lika värde och att ge människor en andra chans? Är du genuint intresserad av att möta och bemöta ungdomar? Då… Read more »

Vi håller öppet i sommar!

Vi håller öppet i sommar! Det här är inte en sommar som alla andra. Ekonomin haltar och trygghetssystemen är ansträngda. Därför satsar Örebro Stadsmission extra på våra verksamheter för dom mest utsatta och håller öppet hela sommaren. Porten, vår öppna mötesplats för människor i hemlöshet och missbruk brukar stänga några veckor varje sommar. Det gör… Read more »

Välkända Örebroare invalda i Örebro Stadsmissions styrelse

Örebro Stadsmissions årsstämma valde in två nya styrelsemedlemmar. För många Örebroare är både Moni Höglund och Ingela Ernestam välkända ansikten. Moni Höglund arbetar som präst i Mikaels församling. Med alla människors lika värde som bas, brinner Moni särskilt för barn och unga som finns i utanförskap samt för att både riva ner och mötas över… Read more »

Tack för 2019!

Tack för 2019! Örebro Stadsmission har haft årsstämma för verksamhetsåret 2019. På grund av det rådande läget så gjorde ÖSM som så många andra – hade mötet online. Kommunstyrelsens ordförande Kenneth Handberg var mötesordförande. Det var inga större eller övriga frågor att hantera på mötet. Huvudsaken var att lägga 2019 till handlingarna. Vi ser tillbaka… Read more »