En föreläsning av & med Daniel Mendoza

Februari, alla hjärtans månad

SÖKANDET EFTER GODHET

Måste du alltid säga ja för att vara snäll? Det är lätt att tappa framtidstron när du bara matar dig själv med det som är negativt. Vi tror att vi löser problem genom att hantera symptomen. Gör vi oss mer ensamma än vad vi behöver, för att vi tvivlar på andra? Många söker inte källan till sina problem. Kan den som hatar inte vara god?

Under denna föreläsning hör du Daniels berättelse om resan från en pojke som ville dö till en man som lärt sig att älska livet och att se det goda både i sig själv och andra. Direkt från hjärtat, utan manus och färdriktning. En berättelse om godhet, framtidstro, hopp och kärlek, som förhoppningsvis tar dig till källan av vem du är.

Välkommen!

 

NÄR & VAR

Torsdagen den 6 februari, 2020, kl. 18.00.
Nikolaikyrkan i Örebro.

Föreläsningen kostar 150 kr & betalas kontant eller med swish vid entrén.

 


Daniel Mendoza

Daniel flydde från Paraguay när han var sex år gammal. Efter att nästan ha tagit livet av en annan man i ett slagsmål under sin ungdom bestämde sig Daniel för en annan väg. Idag är Daniel författare, föreläsare och coach. 2015 startade han Good News Magazine för att sprida positivitet och framtidstro.

www.danielmendoza.se


MÅNGA FAMILJER I ÖREBRO ÄR UTAN MAT

Under februari, alla hjärtans månad, fokuserar vi extra mycket på alla barnfamiljer i Örebro som inte har mat på bordet.

Skänk 100 kr & hjälp en barnfamilj med mat

Swisha oss på nummer 123 214 8096. Tillsammans för ett varmare Örebro.
Tack för din hjälp!