En julgåva som gör skillnad för barn i fattigdom

Det är svårt att drömma om julgran och julbord när pengarna knappt räcker till mat, hyra och blöjor. Nu om någonsin är det extra viktigt att vi tänker på varandra och tar hand om de som kämpar allra mest – särskilt de utsatta barnen. Bara i Örebro lever 3500 barn i fattigdom. Många kan inte äta sig mätta och lika många saknar varma ytterkläder. Med en julgåva kan ert företag göra stor skillnad för barnen och deras familjer, inte bara i jul utan också inför framtiden. En julgåva är dessutom skattefri upp till ett särskilt belopp – läs mer på Skatteverkets hemsida för julgåvor.

Hjälp oss hjälpa fler barnfamiljer i fattigdom i jul. Välj att skänka julgåvan via BankGiro eller PlusGiro.

En gåva till Örebro Stadsmission bidrar till vår Matcentral, där vi tar tillvara överskottsmat och mättar över 1000 personer varje vecka – varav 650 är barn. Pengarna går även till varma kläder, presentkort för julklappar och aktiviteter som kan göra livet lite lättare för flera barn. Tack för er gåva!

Plusgiro 90 05 31 – 5

Bankgiro 900 – 5315

Märk gärna betalningen med Julgåva 2022

Du kan även skänka en julgåva via faktura. Hör gärna av dig till oss på jul@orebrostadsmission.se om du har frågor eller funderingar kring julgåvor, verksamheten eller julkampanjen. Varmt tack för ert stöd!