Koordinator till Örebro Stadsmission

Vill du också vara med och aktivt bidra till att skapa ett varmare Örebro? Nu har du chansen!

Är du intresserad av att arbeta i en organisation som verkar för ett större  innanförskap, alla människors lika värde och att ge  människor en andra chans? Är du genuint intresserad av att samordna, projektleda, kommunicera och strukturera och därmed bidra till organisationens utveckling? Då kanske du är vår nya koordinator?

Inom Örebro Stadsmission finns idag fem sociala verksamheter Café Deed, Remake, Porten, EBO/stödboende samt Crossroads/Vinternatt. Till verksamheterna finns ett kansli som samordnar administration och IT, HR, ekonomi, volontärer samt kommunikation och insamling.

Uppdraget

Som koordinator arbetar du på vårt kansli med direktor/vd som närmaste chef.  Där har du ansvaret att samordna och koordinera administration, projekt och resurser. Din viktigaste uppgift är att utveckla och verkställa administrativa processer. Du är spindeln i nätet och hjälper direktor och verksamhetsledare att effektivisera det dagliga arbetet genom eget ansvar för uppföljning, processer och projektledning. Örebro Stadsmission är en ung organisation och en viktig del i vårt fortsätta arbete är skapa förtroende för vår organisation och vårt varumärke. En del av arbetet innebär därför att projektleda event, arbeta med vår fastslagna kommunikationsstrategi och vårda samt utveckla vår relation till både gåvogivare och samarbetspartners.

Personlighet

Du har förmågan att kombinera det dagliga arbetet med ett eget ansvar för att driva utveckling. Vi ser att du är en god organisatör som också besitter förmågan att bidra till att bygga ett effektivt kansli med god laganda. Du har ett positivt lösningsorienterat förhållningssätt och förmågan att, när så krävs, vara flexibel i dina arbetsuppgifter. Du har från tidigare roller visat upp både goda resultat och ett gott samarbete. För att bli framgångsrik i rollen ser vi att man som person blir stimulerad av att arbeta i ständig förändring, att man har en vilja att växa och utvecklas samt att tänka nytt. Du behöver ha förmåga att kunna se ett helhetsperspektiv samt ha ett metodiskt och strukturerat arbetssätt. Vi ser att du även har förmågan att planera, genomföra och följa upp projekt av varierande storlek och karaktär.

Kompetens

Vi ser gärna att du har erfarenhet av kvalificerat administrativt arbete. Har du erfarenhet av att arbeta med kommunikation och/eller projektledning sedan tidigare ser vi det som en viktig merit. Vi vill att du har eftergymnasial examen. Goda IT-kunskaper ser vi som en självklarhet samt att du har en god språkkänsla och har lätt för att uttrycka sig både i tal och i skrift.

Anställningen är tillsvidare om 100 %, ev. kan provanställning komma att tillämpas.

Om oss

Vi erbjuder dig en spännande, rolig och utmanande roll i en ung organisation där människan och våra värderingar står i fokus. Här finns goda möjligheter till personlig utveckling och stor arbetsglädje. Tillsammans gör vi skillnad!

Har du frågor, kontakta direktor, Monica Gunnarsson, 019-31 31 01. Din ansökan skickar du till monica@orebrostadsmission.se med komplett CV och personligt brev senast 2019-03-15.

Varmt välkommen med din ansökan!

 


Örebro Stadsmission är en idéburen organisation som bedriver social verksamhet i Örebro län. Vi stöttar och hjälper människor som lever i utsatthet och bidrar till förändring och utveckling.  Örebro Stadsmission kännetecknas av en människosyn där respekt och alla människors lika värde och rätt till ett värdigt liv är grundläggande. Vår verksamhet är ung och vi är en organisation som befinner sig i ett spännande läge där både utveckling och uppbyggnad står i fokus.