Lediga tjänster – Verksamhetsledare Matcentralen 75%

Vill du vara med och minska matfattigdomen i Örebro?

Är du intresserad av att arbeta i en organisation som verkar för ett större innanförskap, alla människors lika värde och att ge människor en andra chans? Välkommen till Örebro Stadsmission!

Matcentralen är ett socialt matsvinnsprojekt. Till samarbete med ett antal av Örebros mataffärer tar vi tillvara på matsvinn från butikerna. Efter noggrann genomgång används sedan dessa varor i och delas ut genom våra verksamheter som bland annat matkassar. På så sätt bidrar Örebro Stadsmission i flera led till ett hållbarare samhälle som gynnar både människa och miljö. Nu söker vi en ny tjänst som verksamhetsledare.

Uppdraget

Som verksamhetsledare för Matcentralen är din viktigaste uppgift att leda arbetslaget i det dagliga arbetet samt utveckla verksamheten internt och externt.
Du ansvarar för att planera, strukturera och driva verksamheten mot uppsatta mål, och har personal-, budget- och resultatansvar. Vidare ingår det att utveckla och utvärdera arbetet genom löpande kvalitetsarbete.
För rollen ser vi att du genom ett gott ledarskap arbetar med coachning och uppföljning med fokus på att säkerställa rätt utveckling för medarbetarna och att skapa en god atmosfär.

Kompetens

Vi söker dig som:

  • Kan identifiera dig med Örebro Stadsmissions värdegrund (här kan du läsa om vår värdegrund)
  • Har erfarenhet av arbetsledning.
  • Har utbildning och/eller erfarenhet inom socialt arbete.
  • Har Kunskap om livsmedelshantering. Exempelvis arbete i livsmedelsbutik eller restaurang, är meriterande.
  • Är en god kommunikatör och har god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift

Personlighet

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper, ledaregenskaper. Vi söker dig som har förmågan att kombinera det dagliga arbetet med ett gott ledarskap. Vi ser också att du är prestigelös, har god självkänsla och besitter förmågan att inspirera andra samt att bygga en god laganda. Därutöver är du strukturerad och har god organisationsförmåga.

Om oss

Vi erbjuder dig en spännande, rolig och utmanande roll i en ung organisation där människan och våra värderingar står i fokus. Här finns goda möjligheter till personlig utveckling och stor arbetsglädje. Tillsammans gör vi skillnad!

Har du frågor, kontakta verksamhetschef Elin Gert på 019-31 31 03. Din ansökan skickar du till rekrytering@orebrostadsmission.se med komplett CV och personligt brev senast 2021-11-30. Intervjuer sker dock löpande.

Anställningen är en tillsvidareanställning på 75% från och med den 2022-01-01 eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning.