Nu söker vi en ungdomsledare med scenansvar!

Vill du jobba med ungdomar och aktivt bidra till att skapa ett varmare Örebro? Nu har du chansen!

Är du intresserad av att arbeta i en organisation som verkar för ett större innanförskap, alla människors lika värde och att ge människor en andra chans? Är du genuint intresserad av att möta och bemöta ungdomar? Då kanske du är vår nya medarbetare på Deed!

Deed är en verksamhet som riktar sig till alla unga i åldern 16-21. Verksamheten har fokus på vardagshäng, musikscen, konst och skapande och är en mötesplats mitt i centrum. Deed har öppet tre kvällar i veckan och hit ska alla kunna komma som de är och nyttja Deed till det man har behov av och lust till.

 

Uppdraget
Som medarbetare på Deed arbetar du i en liten arbetsgrupp med två andra ungdomsledare och en verksamhetsledare. Din främsta arbetsuppgift är att möta och finnas till hands för de ungdomar som kommer till Deed under våra öppettider. En del dagar kan arbetet innebära en lättsam pratstund med någon i förbifarten och andra dagar längre samtal med djupare innehåll.

En viktig del i arbetet är att uppmuntra våra ungdomar till att ta initiativ till egna projekt och arrangemang. Det kan vara allt från att arrangera en spelning till att ordna en klädbytardag. I din roll ingår även att samarbeta med och ibland handleda volontärer som finns med i verksamheten. I din roll ingår det även arbetsuppgifter kopplade till vår cafédel vilket innebär försäljning, servering, diskning och städning.

Majoriteten av din arbetstid är förlagd på eftermiddagar och kvällar.

Kommunikation
Tillsammans med dina kollegor deltar du i planerandet av verksamhetens innehåll och anordnar såväl konserter som filmkvällar. Du tar ansvar för ett aktivt flöde på sociala medier som Facebook och instagram.

Kommunikativa uppgifter ingår även såsom kontakt med skolor, studieförbund etc.

Scenansvar
Som scenansvarig arbetar du uppsökande och bokar in regelbundna live-akter till vår scen och håller kontakten med artisterna. Du har ansvar för att scenens utrustning fungerar och är i gott skick och du förväntas sköta ljudtekniken under live-akterna.

 

Personlighet
Du är en socialt utåtriktad person som gillar att möta och bemöta människor. Du har förmågan att jobba såväl i grupp som enskilt. Du är kommunikativ och har lätt för att ta kontakt med nya människor. Du är noggrann och ordningsam och har förmågan att strukturera ditt eget arbete. Vi ser att du är positiv och att du värdesätter en god arbetsmoral med flexibel inställning till dina arbetsuppgifter.

Kompetens
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba med målgruppen på något sätt, t.ex. som lärare, fritidsledare, ungdomscoach, föreningsaktiv, samtalsterapeut eller liknande. Om du är studerande inom något av dessa områden är det också meriterande. Det är viktigt att du är intresserad av musik och annan scenkonst, och meriterande om du har erfarenhet eller utbildning inom detta område. Erfarenhet av att sköta ljudteknik är ett krav.

Det är även meriterande om du har erfarenhet eller kunskaper inom marknadsföring. Vi ser även gärna att du har erfarenhet av hantverk eller någon annan sorts skapande. Vi vill att du har eller har påbörjat eftergymnasial utbildning och att du är äldre än 24 år.

Anställningen är allmän visstid på 50% och provanställning kommer att tillämpas.

Om oss
Vi erbjuder dig en rolig, utmanande och spännande roll inom en ung organisation där människan och våra värderingar står i fokus. Här finns goda möjligheter till personlig utveckling och stor arbetsglädje. Tillsammans gör vi skillnad!

Har du frågor kontakta direktor Fredrik Karlsson på fredrik.karlsson@orebrostadsmission.se eller 019-313101. Din ansökan skickar du till rekrytering@orebrostadsmission.se med komplett CV och personligt brev senast 2020-08-21. Tillträde är 2020-09-01 eller så snart som möjligt efter det.