Nu söker vi vikarierande verksamhetsledare till Deed!

Verksamhetsledare Deed 70% (vikariat)

Är du intresserad av att arbeta i en organisation som verkar för ett större innanförskap, alla människors lika värde och att ge människor en andra chans? Välkommen till Örebro Stadsmission!

Deed är vardagsrummet mitt i city för ungdomar i åldern 16–21 år. Här möts ungdomar från olika stadsdelar med olika kulturella bakgrunder och socioekonomiska förutsättningar. På Deed erbjuds ungdomarna en trygg och drogfri mötesplats med fokus på kulturella arrangemang och aktiviteter. En viktig del av verksamheten är att vara en plats där unga kan möta vuxna för att samtala, umgås och dela vardagen med. Deed spelar även en betydande roll som kulturell mötesplats och som möjliggörare av ungas egna kreativa idéer!

Uppdraget
Som verksamhetsledare för Deed är din viktigaste uppgift att skapa en trygg och kreativ mötesplats för unga samt att skapa förutsättningar för arbetsglädje hos dina medarbetare. Du ansvarar för att planera, strukturera och driva verksamheten mot uppsatta mål, och har personal-, budget- och resultatansvar. Vidare ingår det att utveckla och utvärdera arbetet genom löpande kvalitetsarbete.

För rollen ser vi att du genom ett gott ledarskap arbetar med coachning och uppföljning med fokus på att säkerställa rätt utveckling för medarbetarna och att skapa en god atmosfär.

Kompetens
Vi söker dig som:

  • Kan identifiera dig med Örebro Stadsmissions värdegrund (här kan du läsa om vår värdegrund)
  • Har erfarenhet av arbetsledning/handledning
  • har erfarenhet av att arbeta med målgruppen sedan tidigare.
  • Har akademisk examen inom beteendevetenskap eller annat för verksamheten relevant ämne.
  • Har ett uttalat engagemang och intresse för att arbeta med människor och specifikt med ungdomar
  • Har kompetens/erfarenhet av att ha arbetat inom kulturområdet
  • Är en god kommunikatör och har god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift
  • Har god kunskap inom ungdomsrelaterade frågor, HBTQ- och jämställdhetsfrågor.

Personlighet
Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper, ledaregenskaper. Vi söker dig som har förmågan att kombinera det dagliga arbetet med ett gott ledarskap. Vi ser också att du är prestigelös, har god självkänsla och besitter förmågan att inspirera andra samt att bygga en god laganda. Därutöver är du strukturerad och har god organisationsförmåga.

Om oss
Vi erbjuder dig en spännande, rolig och utmanande roll i en ung organisation där människan och våra värderingar står i fokus. Här finns goda möjligheter till personlig utveckling och stor arbetsglädje. Tillsammans gör vi skillnad!

Har du frågor, kontakta direktor Fredrik Karlsson på 019-31 31 01. Din ansökan skickar du till rekrytering@ orebrostadsmission.se med komplett CV och personligt brev senast 2020-10-30. Intervjuer sker dock löpande.

Anställningen är ett föräldravikariat på 70% från och med den 2020-12-15 till och med 2021-11-12 med möjlighet till förlängning.

Varmt välkommen med din ansökan!