Open Reading & boksignering på Örebro Stadsmission Second Handbutik!

Fredag 26/8 kommer författaren Petra Sandberg Holstensson till Örebro Stadsmission Second Handbutik i och har en författarkväll med mingel och högläsning ur romanen “På andra sidan växer gräset”.

PÅ ANDRA SIDAN VÄXER GRÄSET

Sandra har gjort allt som förväntats av henne, har skaffat sig en utbildning, en pojkvän, en hund, ett radhus och slutligen ett äktenskap. Hennes liv är perfekt, på ytan. En dag går det inte längre.

Vad ska Sandra säga till sin man och hur kommer man ut när man är över trettio år? Det och mycket annat får man som läsare ta del av på Sandras väg i sökandet efter något äkta.

”På andra sidan växer gräset” är en ”komma ut”- roman, en berättelse om att våga bryta normen och gå sin egen väg. Om varm vänskap, förtvivlan, lust, missförstånd, passion, humor, sex, inre styrka, kärlek och om att hitta rätt.

Om Petra Sandberg Holstensson
Petra Sandberg Holstensson är född 1976 i Skåne men är uppväxt i Örebro, där hon nu bor med sin sambo Anna och två ungdomar. Hon är yrkesverksam som kock och har arbetat flera år i restaurangbranschen men nu till hösten ska hon sätta sig vid skolbänken igen och utbilda om sig för att i framtiden kunna arbeta som skrivpedagog.

På fritiden låter Petra kreativiteten ta över 
och hon tycker om att måla, pyssla och skriva berättelser. Hon har tidigare medverkat i flertalet novellantologier, de flesta med en koppling till olika HBTQ-frågor.

“På andra sidan växer gräset” kom ut i butikerna den 7/6 2016 och är Petras debutroman. Till hösten är Petra också aktuell med sin första barnbok “Vildas vilda ben”.