Örebro Stadsmission blir ÖHKs exklusiva försäsongspartner

Hösten 2021 kommer Örebro Hockey presentera Örebro Stadsmission som exklusiv försäsongspartner. Lagets matchtröjor liksom hjälmar kommer endast att prydas av Stadsmissionens logga under hela försäsongen och tröjornas auktioneras ut efter avslutad matchsäsong. Alla inkomna medel går oavkortat till Örebro Stadsmissions verksamhet.

Satsningen är ett led i ett långsiktigt samarbete där både parter vill bidra till ett varmare Örebro för de mest utsatta och därmed för alla Örebroare. Med initiativet vill Örebro Hockey lyfta och stärka en verksamhet som angår hela Örebro. Satsningen är en naturlig del i Örebro Hockeys mission att bli ”Sveriges bästa förening till nytta för regionens invånare och näringsliv”.

– För oss är det en fantastisk möjlighet att bli lyfta och stöttade av en idrottsförening i stark medvind. Få klubbar har på samma sätt som Örebro Hockey lyckats vinna och engagera alla Örebroare. Med satsningen hjälper de oss att kunna hjälpa ännu fler av de människor som idag saknar hopp om framtiden, säger Fredrik Karlsson direktor på Örebro Stadsmission.

För mer information om Örebro Hockey: https://www.orebrohockey.se/p/