Partnerföretag

John Ekströms Bygg AB

John Ekströms Bygg AB, för er som tycker om att bo; vi vill att våra hyresgäster ska känna trygghet, omtanke och trivsel. Vi är glada och stolta att få ha Örebro Stadsmission som hyresgäster, och att få vara deras partner.

Think Happy Thoughts

Det är mycket som vi kan förbättra när vi gör saker tillsammans och förenar våra styrkor. Det finns också mycket som vi var och en kan göra för att göra skillnad. Som att lyfta blicken och möta människor omkring oss och därmed ge dem respekt och ett existentiellt erkännande. Vi är Think Happy Thoughts, reklambyrån som vill vara med och göra Örebro till en bättre plats att leva, för alla örebroare! Därför arbetar vi för och med Örebro Stadsmission. Hur vill du bidra?

 

Servicestyrkan

Servicestyrkan är mer än bara ett städbolag, vi tycker att det är viktigt att hjälpa medmänniskor och skapar därför många arbetstillfällen med hjärtat. Vi tror på att ge alla en chans och möjlighet till en värdig vardag.

Vi brinner för miljö och hållbarhet och använder oss av metoder som ger minsta möjliga miljöpåverkan. I vår butik hittar du produkter med miljötänk och värderingar som speglar oss som företag.

Örebroar’n

Örebroar’n är tidningen för alla som vill läsa oberoende, granskande nyheter som berör, alldeles gratis. Vi publicerar de nyheter vi tror är viktiga för Örebros invånare – ingenting annat.

 

Länsgården

Länsgårdens lokaler inrymmer allt från förskola till butikslokaler.
Av bolagets 800 bostäder hyrs tre fjärdedelar ut till boende med särskilda behov som seniorboende, äldreboende, gruppboende och möblerat korttids­boende. Länsgården bidrar genom nybyggnation och utveckling av fastigheter till att skapa nya möjligheter i boendet och lösa behovet av verksamhetsanpassade lokaler.

 

Spintr

Spintr är en intranät- och samarbetstjänst för din verksamhet. Vi förenar människor från olika avdelningar och kontor genom en digital arbetsplats. Vi är stolta för vårt partnerskap med Örebro Stadsmission, kan vi även bidra med att förena människor i samhället är det självklarhet för oss.

 

 

ÖrebroBostäder AB (ÖBO)

Vi vill att vårt Örebro ska vara bra för alla örebroare. Vara en plats där livsmiljön präglas av att vi alla får chansen att leva ett bra liv och känna trygghet och gemenskap. Oavsett ålder, ursprung eller social tillhörighet. Därför är det naturligt för oss att ge ett bidrag för att ge fler möjlighet att få leva ett gott liv i vårt gemensamma Örebro.

 

Holmstedt & Partner

Holmstedt & Partner består idag av 10 stycken bolag med olika kompetenser och verksamheter. Allting började med bolaget Holmstedt & Partner Financial AB, och har med tiden utvecklats till ett allt bredare yrkeskunnande. Vi vill finnas med i Örebro Stadsmissions arbete med att hjälpa människor som lever i utsatthet. 

 

E.ON energilösningar

Energimarknaden förändras och det är ett helt nytt energilandskap som växer fram och efterfrågan av förnybara energikällor ökar. Vi är med och driver förändringen och vi vill att det genomsyrar allt vi gör, från samarbeten till hållbara energilösningar som sätter våra kunder i fokus.